CULTURA
- Redacció / Juneda

El concert de Manel Fuentes a Juneda, ajornat pel gener

The Boss és un tribut a Bruce Springsteen, amb Fuentes a la veu, guitarra i harmònica, i Dani Campos al piano. Es farà el 27 de gener.

El tribut a Bruce Springsteen que Manel Fuentes havia de fer aquest dissabte 4 de novembre al Teatre Foment de Juneda s’ha hagut de suspendre per a una nova data, degut a un contratemps personal del músic i presentador. L’espectacle, anomenat The Boss, tenia totes les entrades venudes des de feia dies i l’organització ja ha avisat els qui l’havien comprat de la nova data en què finalment es programarà, que serà el dissabte 27 de gener. El concert de Fuentes no és de tota la banda The Spring's Team, sinó un duet més íntim, acompanyat de la seva guitarra i harmònica, i amb Dani Campos al piano.

El 21 d’octubre, el Foment va acollir la representació de l’obra "Cartes d'amor", d’Albert Ramsdell Gurney interpretat per Lloll Bertran i Àlex Casanovas, per a la qual també es van esgotar totes les entrades. Una dinàmica que es va repetir el passat cap de setmana amb l’obra An-ki, de la companyia Ortiga, que es va fer en diverses sessions durant tres dies en una petita carpa al costat del pavelló.