DRETS
- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

El conseller de Drets Socials visita Juneda i les Borges

Carles Campuzano es reuneix amb els dos governs municipals i amb entitats del tercer sector en el que era la primera estada a la comarca en l’exercici del càrrec.

Trobada amb el govern municipal de les Borges. (foto: Gencat)

Ahir dimecres, 14 de febrer, el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, va visitar Juneda i les Borges Blanques, en el que era la primera estada a la comarca en l'exercici del càrrec. A Juneda va fer una reunió de treball a l'Ajuntament, amb representants de Talma, la Fundació Residom i el patronat de la residència municipal. Avui, el grup municipal del PSC de Juneda s’ha queixat en un comunicat per no haver estat informats ni convidats a la trobada, tot i tenir representació al patronat de la residència municipal.


Reunió a l’Ajuntament de Juneda. (foto: Aj. Juneda)

Després de Juneda, el conseller va fer parada a les Borges, on va fer la visita institucional a l'Ajuntament i una reunió de treball amb l'equip de govern, en què es va parlar de gent gran, de la necessitat d'un centre de dia adaptat als requisits de la població i d'habitatge social, amb especial èmfasi en la problemàtica dels pisos de l'avinguda Santiago Rusiñol.