COMUNICACIÓ
- Redacció / Juneda

La premsa comarcal es reuneix a Juneda aquest dissabte, amb ponències de Rafel Nadal i Núria de José obertes al públic general

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local (ACPC) hi celebra la 42a assemblea anual i la 16a convenció.

(foto: arxiu)

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local (ACPC) celebrarà el dissabte 20 d'abril la 42a Assemblea anual i la 16a Convenció al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP) de Juneda, amb un programa d'actes obert a tota la ciutadania. Entre 2/4 d’11 i les 12, els representants de les publicacions es reuniran per dur a terme la seva Assemblea ordinària anual.

A partir de 2/4 d’1 s'iniciarà la Convenció de la premsa comarcal i local, d'accés lliure i que comptarà amb dues ponències principals. El periodista i escriptor Rafel Nadal oferirà una xerrada sota el títol La premsa local i comarcal del territori al marc internacional. Tot seguit, la cooperativa Growords explicarà breument els seus serveis de correcció. Per acabar, la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José, exposarà la Radiografia de la professió. 

La jornada culminarà amb un dinar de cloenda a la Pista Parc Alegria i el lliurament a Òmnium Cultural d'un reconeixement pel suport a la premsa comarcal. L'ACPC també distingirà algunes publicacions membres. 
La revista Fonoll és membre de la junta de l'ACPC, com el SomGarrigues, i coorganitzadora dels actes.