CARRETERES
- Redacció / Els Torms

L’Ajuntament dels Torms espera que la circulació al carrer Mestre Benet es pugui restablir al maig

El consistori va començar al març les obres de reparació dels carrers Mestre Benet i Nou, les quals han afectat la mobilitat pel centre del municipi. L’actuació ascendeix a 152.000 € i està finançada pel PUOSC. 

L'estat de les obres, al març (Foto: X.F.)

L'Ajuntament dels Torms va començar al març les obres de reparació dels carrers Mestre Benet i Nou, una actuació pressupostada en 152.000 € i finançada amb l'ajut del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat, que ha afectat la mobilitat pel centre del municipi.

Des del consistori expliquen que esperen que la circulació es pugui restablir a partir de la primera setmana de maig coincidint amb la festa major. Els carrers tindran a partir d’ara un espai central encimentat i unes voreres amb llambordes, com ja es va fer al carrer Prat de la Riba. 

En paral·lel, els Torms també ha arreglat amb fons de la Diputació de Lleida un espai adjacent a la piscina amb un antic safareig, que d’ara endavant servirà de placeta i de nou accés a l'equipament. L'obra ha ascendit a uns 48.000 €.