POLÍTICA
- Redacció / Les Borges Blanques

Junts per les Borges designa Antoni Roca i Alba Torrelles com a nous regidors a l’ajuntament

Per cobrir les baixes de Daniel Not i Jordi Ribalta. Roca i Torrelles són el número 8 i 10 de la candidatura, ja que el 9 renuncia. Torrelles, però, manifesta que no té la intenció d’exercir com a regidora.

Un moment de l'última sessió de ple. (foto: Aj. Borges)

El ple de l'Ajuntament de les Borges del 30 de maig va donar compte de la renúncia al càrrec de regidors que Daniel Not i Jordi Ribalta (Junts per les Borges) van expressar al març i van registrar formalment a principis d'abril. Per ocupar el seu lloc, el grup municipal ha designat Antoni Roca i Alba Torrelles, números 8 i 10 de la llista, respectivament, ja que Oriol Satorra (núm. 9) hi ha renunciat. El consistori demanarà ara a la Junta Electoral que expedeixi les credencials corresponents.

Torrelles, però, ha expressat a aquest mitjà que no té intenció d'exercir com a regidora. Si finalment hi renuncia, la següent de la llista és Maria Fusté, que va ser regidora durant 12 anys. Al finalitzar el mandat, Fusté ja va manifestar que acabava la seva etapa al consistori, per això aquesta vegada anava en posicions de no sortida.

Junts per les Borges-CM va obtenir sis regidors a les eleccions municipals de fa un any. Al setembre va plegar la número 6, Catalina Coll, que va ser rellevada per Rafel Safont, i al març ho van fer Not i Ribalta.