COMERÇ
- Redacció / Juneda

Inauguren a Juneda el primer obrador de pa i productes sense gluten de la comarca

Va obrir les portes el passat divendres, en una concorreguda inauguració. La seva impulsora, Núria Muniesa, aposta pel producte artesà i de proximitat.

El divendres 7 de juny, nombrosos veïns es van atansar a la inauguració de l'Obrador de Ponent, a Juneda, un nou establiment dedicat exclusivament a l'elaboració i venda de pa, pastisseria i altres productes artesans (coques, pizzes, empanades) que no contenen gluten i, per tant, són aptes per a celíacs. La impulsora del projecte és Núria Muniesa, que l'ha materialitzat després de temps d'elaborar ella mateixa diversos productes per al seu fill, que és celíac. "És molt difícil trobar productes sense gluten que siguin de qualitat, ja que normalment són molt industrials i porten molts greixos, sucres i conservants", explica.

Muniesa destaca que tot el que hi ha a l'Obrador de Ponent és artesà i el màxim de proximitat possible. L'establiment obre les tardes de dimarts a divendres i el dissabte al matí. Igualment, els matins també obrirà una hora per recollir comandes.