COMARCA
- Les Borges Blanques

'FesTv' comença emissions regulars

Foto d'Arxiu

La Televisió de les Borges, FesTv comença emissions regulars. Ho farà amb un informatiu, un format que permetrà recollir tot allò que passi o afecti a la capital de les Garrigues. La filosofia de ser un mitjà de la gent fet per i per a la gent continua vigent. Aquest és el repte més gran amb el que, fins al moment, FesTv s’ha enfrontat. Tal i com explica el seu director, Francesc Balañá, “l’ambiciós objectiu, com ja s’ha demostrat amb els programes especials que hem realitzat, es superarà amb esforç, il·lusió i complicitats amb els borgencs i borgenques”. “Durant aquest breu, però intents temps de vida de la televisió de les Borges Blanques, hem après com fer-ho, quin és el camí a seguir”, ha afegit.

Mentrestant, l’espai web acollirà altres continguts de caire divers com són programes especials, música, curts,… No obstant, Balañá ha recordat que es deixa la porta oberta a noves propostes, idees de programes o continguts que neixin de la mateixa societat civil de les Borges Blanques.

L’acte de presentació d’aquest conjunt de novetats tindrà lloc a l’Espai Macià demà dimarts 10 de Maig a les 20,30 hores. En el decurs de l’acte, també s’hi projectarà alguna de les peces informatives que formaran part de la nova Festv.