COMARCA
- Les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges renova les plaques del carrers del centre històric

L’Ajuntament de les Borges ha iniciat la substitució de les plaques dels carrers del centre històric. Amb aquesta mesura, inclosa en el Pla de Barris 2010-2014, es pretén millorar la informació turística i reforçar el valor historico-patrimonial del centre comercial de la ciutat ja que també està previst que hi hagin plaques informatives als principals edificis o conjunts històrics del centre.

La primera placa de carrer instal·lada ha estat al carrer Carme que comunicava la ciutat emmurallada amb l’antic convent del Carme i la segona la placa informativa de l’antic portal del Rosselló que era el principal accés a la vila closa. Així mateix, l’Ajuntament pretén reciclar també les plaques velles de pedra en futures actuacions d’enjardinaments en algun punt de la població, tot i que aquesta actualització es farà durant els 4 propers anys.

El tinent d’alcalde Jordi Satorra ha destacat “la importància de reforçar els elements turístics de la nostra població ja que pensem que aquest ha de ser un nou pol d’injecció econòmica per a la nostra ciutat i en especial després de la realització de l’Espai Macià i de l’Oficina d’Informació i Turisme”.