COMARCA
- Arbeca , Juneda , Les Borges Blanques

Creen una mancomunitat per gestionar l'Escola de Música comarcal

El Centre Demòcrata Republicà serà la futura seu de l'escola.

L’Ajuntament de les Borges Blanques conjuntament amb els ajuntaments d’Arbeca i Juneda ha constituït la mancomunitat per a la gestió de l’Escola de Música. Fins ara aquests ajuntaments gestionaven l’alumnat de l’Escola de Música de forma separada tot i que establien mecanismes de cooperació. Amb la nova creació d’aquest ens local es vol unificar de forma definitiva la gestió d’aquest servei per part d’aquests ajuntaments amb la col.laboració del Consell Comarcal de les Garrigues i es voldrà oferir una única interlocució tant amb els treballadors com amb els pares i mares que busqui una millor eficiència econòmica i també en la prestació del servei educatiu musical.

A partir d’ara s’establiran els mecanismes pertinents per tal de tirar endavant la nova escola de música comarcal que substituirà l’escola municipal de música de les Borges i les aules d’Arbeca i Juneda.

El tinent d’alcalde en funcions, Jordi Satorra, ha destacat que és una fita que ha costat temps d’assolir, però que demostra la voluntat dels tres ajuntaments d’oferir el millor servei a les respectives ciutadanies. "Esperem que l’edifici del carrer Nou de les Borges, el Centre Demòcrata Republicà, sigui una excel.lent seu de la futura aula central de les Borges", ha sentenciat.