CULTURA
- Juneda

Juneda acollirà el primer Curs d’Arts Escèniques

Juneda organitza el primer Curs d’Arts Escèniques del 4 al 10 de juliol de 2011, Juneda Incursió vol. 1 El procés creatiu, curs per a un màxim de 30 professionals i estudiants del sector del teatre on es tinguin en compte els mecanismes que fan possible un procés creatiu de la mà de professors d’alt prestigi.

El curs se celebrarà a les instal·lacions de Miravall, a 3 quilòmetres del municipi de Juneda. Espais no convencionals es convertiran en espais escènics improvisats i llocs on trobar-se cara a cara amb el públic en un últim dia de portes obertes.

A partir d’una temàtica es treballarà el procés d’un muntatge comprimit amb tres grups d’un màxim de 10 alumnes; cada grup treballarà de forma permanent amb un dels docents assignats: Stefan Metz, Jorge Picó i Lilo Baur.

L’Ajuntament de Juneda organitza el curs amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat i Termosolar Borges. L’organització està a càrrec de Ramon Giné Lorca. Dissabte dia 9 al vespre, els tallers es presentaran al públic en un acte de portes obertes. L’acte anirà acompanyat d’un sopar popular per als assistents.