ECONOMIA
- Els Torms

Josep Maria Pelegrí desprecintarà el dipòsit de l’oli premiat dels Torms

Foto: Molí dels Torms

El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí viatjarà fins al Molí dels Torms el proper 4 de juliol on desprecintarà el dipòsit de l’oli de marca Olicatessen que va aconseguir la distinció de “Millor Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic d’Espanya” en el marc dels premis “Alimentos de España al Mejor Aceite de Oliva Virgen Extra de la Campaña 2010/2011” que organitza el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM). Tal i com defineix l’empresa, es tracta d’un oli elaborat a partir d’olives arbequines i les varietats autòctones verdal i arbreblanc. “ És afruitat i complex, d'oliva verda i amb notes de poma; també es percep una mica de poma madura, en un conjunt molt equilibrat.

Aquest guardó que atorga el Ministeri te com a objectiu promocionar i donar a conèixer els olis d’oliva verges de l’estat espanyol de més qualitat organolèptica, així com estimular als productors per obtenir i comercialitzar olis de qualitat.

A les 10.00 hores està prevista l’arribada dels convidats al molí i l’acte de benvinguda. Tot seguit, es realitzarà una visita per les instal·lacions i s’explicarà el projecte del Molí i el  seu sistema de producció. Un cop el conseller hagi desprecintat el dipòsit de l’oli premiat es durà a terme una cata d’oli i s’oferirà una copa de cava a tots els assistents.