ECONOMIA
- El Vilosell

Premi internacional per als vins de Tomàs Cusiné

 El celler del Vilosell Tomàs Cusiné ha estat guardonat novament per tres dels seus vins:Vilosell, Auzells i Geoll. El caldos han estat reconeguts al concurs anglès Sommelier Wine Awards, un dels pocs certàmens d’àmbit internacional orientat exclusivament a vins disponibles en establiments hostalers anglesos. De tots tres, d’aquest celler de la Denominació d’Origen Costers del Segre, el més ben valorat ha sigut el vi negre Vilosell de la collita de l’any 2008, que ha guanyat una medalla de plata, i els altres dos , el blanc Auzells i el negre Geol, han obtingut medalles de bronze per a les anyades 2010 i 2007, respectivament. El jurat ha destacat del Vilosell 2008 que té “un sabor que recorda cireres amb aromes sucoses”. Pel que fa a l’Auzells l’ha considerat “cremós i floral al nas amb notes de complexos minerals, de fruita madura i llarga persistència”. Finalment, el jurat ha definit el Geol com “un vi amb tocs de vainilla i maduixa en el caràcter, amb una estructura jove amb molt potencial”.