COMARCA
- El Vilosell

Els Gats de Nit omplen de foc, colors i música els carrers del Vilosell

La celebració dels 18 anys de l’Associació Juvenil Gats de Nit va omplir de gent els carrers del Vilosell el passat 23 de juliol. Per celebrar la seua majoria d’edat, els Gats de Nit van organitzar una jornada festiva amb actes de tota mena. A les 17.30 es va fer la plantada de gegants. Tot seguit es va iniciar una cercavila acompanyats pels grallers Marfulls i gegants de les Borges, gegants de la Floresta, grallers La Tropa del Cargol de l’Albi, grallers la Palanca de Vimbodí, grallers de Lleida, grallers d’Alfés, escola de gralla de Lleida, grallers de Pardinyes i gegants i grallers de Llardecans, entre altres. El sopar de germanor, l’espectacle i correfoc a càrrec del Gats de Nit i finalment els concerts van posar punt i final a una jornada molt especial.


D’altra banda, l’ermita de Sant Sebastià va acollir durant tot el dia l’exposició “18 anys amb vosaltres”. L’encarregat d’inaugurar-la va ser el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro i va comptar amb la presència de la Coordinadora territorial de Lleida, Anna Feliu.

L’any 1993 el jovent del Vilosell va engegar amb molta empenta un grup de grallers anomenat “La Troca de El Vilosell” per animar els actes festius del poble.
A mesura que van anar passant els anys, van agafar el relleu les noves generacions i el grup va anar evolucionant fins arribar a convertir-se en el que és avui el grup de carrer “Gats de Nit”. Amb ells van començar una associació.

Al facebook de Casa Rural Cal Botifarra podreu trobar vídeos enregistrats durant la jornada. Aquí teniu els enllaços.


http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=256508321041800&oid=160214493994194&comments

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=256415554384410&oid=160214493994194&comments