COMARCA
- Les Borges Blanques

Enquesten els comerços per saber si es manté el mercat del dissabte

L’ajuntament de les Borges consultarà als comerços del centre històric si es manté o si suprimeix el mercat dels dissabtes. Així ho va assegurar l’alcalde, Enric Mir, que va confirmar que hi ha hagut queixes d’alguns establiments de la zona, en especial de fruita i verdura, que protesten per la competència de les parades que s’instal·len al carrer.
Mir va indicar que l’ajuntament considera aquest mercat com un element dinamitzador del sector, igual que altres botigues. No obstant, va afegir que el consistori té constància de les protestes d’alguns comerços, “motiu pel qual s’analitzarà la situació i es preguntarà l’opinió dels implicats per intentar reconduir-la i regular-la”.

L’ajuntament, segons publica Diari Segre, va instaurar el mercat dels dissabtes al maig del 2006 a petició dels mateixos comerciants. Fins a aquell moment, la capital de les Garrigues ja celebrava el tradicional mercat setmanal els dimarts, i la ciutat va passar a tindre mercats setmanals els dimarts i els dissabtes. Ara es podria suprimir el del dissabte.