CULTURA
- Cervià de les Garrigues

El grup d'animació Vatua l'Olla clou amb èxit el cicle Delicadeses - Art de Tros

Per quart any consecutiu el paisatge garriguenc s’ha convertit en l’escenari idoni per conjugar música, art i poesia. La companyia Vatua l’Olla va ser l’encarregada d’animar ahir la segona i última sessió d’enguany del Delicadeses - Art de Tros, un cicle d’intervencions artístiques que organitza l’Ateneu Popular Garriguenc i la Fabrica Bella. Més de 120 persones van acompanyar als tres grallers i dos percussionistes en el seu recorregut enmig de la natura, en concret al turó dels Marquesos, al terme municipal de Cervià de les Garrigues.

Una quantitat de públic similar va aconseguir atreure uns dies abans la primera sessió d’aquest certamen artístic. Carles Belda i Marc Serrats amb l’acordió i la guitarra respectivament, van musicar alguns poemes de poetes catalans com Josep Mª de Segarra, Enric Cassases o Verdaguer, entre altres. L’acte va tenir lloc el 4 d’agost a la vall del Comarràs, al terme municipal dels Omellons, un indret on estava previst celebrar una sessió en l’edició de l’any passat que finalment no es va poder dur a terme a causa de la pluja. Enguany, el temps ha acompanyat en tot moment i s’ha posat punt i final a cadascuna de les actuacions en el moment de la posta de sol que sempre ofereix una llum especial.
 

Concurs de fotografia

Com l’any passat, l’Ateneu inclou en el seu concurs anual de fotografia una categoria especial dedicada al cicle, de manera que els assistents poden presentar les imatges que hagin fet durant el certamen per optar als 150 euros de premi.