COMARCA
- Les Borges Blanques

L’ajuntament obté la propietat d’un local de 150 metres quadrats

L’Ajuntament de les Borges és propietari, des d’avui, d’un local nou, de 150 m2, situat a l’Avinguda Santiago Rusiñol, número 44, de les Borges Blanques.

La propietat és el fruit d’un vell acord entre consistori i Visoren SL, que data de l’any 2005 i que havia estat encallat fins ara. L’empresa va comprar el terreny i va acordar cedir al municipi un local situat a la planta baixa d’aquest edifici de 49 pisos de protecció oficial ubicat al costat de l’estació de Renfe.

L’edifici consta de 49 pisos de protecció oficial dels quals 4 es podran adquirir a preus que oscil•len entre els 95.000 i els 101.000 euros, mentre que la resta es destinaran a lloguer amb preus que van dels 300 als 330 euros al mes, depenent dels m2 de superfície, dels 54 m2 del més petit als 70 m2 del més gran. En tots els casos s’inclou aparcament i traster i despeses de comunitat.

Durant aquest mes es faran les primers adjudicacions. L’empresa promotora Visoren SL, té previst celebrar una jornada de portes obertes el proper dissabte 22 d’octubre.