Opinió
Jordi Prats

Jordi Prats

Celebrar és treballar

No puc dormir, són les 6 del matí del dissabte 20 de gener, avui a la nit toca la festa major de Maials de Sant Sebastià i estic nerviós, els que em coneixeu sabeu que la nit i la tertúlia són la meua debilitat.

Sóc molt negat amb temes d'història però per lògica dedueixo que algú amb seny, ja fa molts anys, va decidir encertadament que el final de la campanya de les olives es mereixia una bona celebració, no puc estar-hi més d'acord. Sóc el primer que em deixo endur pel dia a dia i per l'horitzó inabastable del futur, treballant dur i menyspreant l'assoliment de fites. Però com moltes de les coses que faig, aquesta també la faig malament. Celebrar és una part del treball que no hem de menystenir, enforteix l'equip, renova forces per seguir lluitant i valora l'esforç i perseverança dels que han guanyat. Per tant, és una part essencial de les obligacions de la feina que cal complir.

No sóc gens partidari de limitar les celebracions al típic sopar d'empresa carca de Nadal o a la festa major de Sant Sebastià, hem de ser capaços de trobar els èxits en el nostre dia a dia. Celebrar vol dir fer alguna cosa que t'agradi, que et reconforti, sempre al gust de cadascú. Una celebració pot ser un aplaudiment, una cervesa fresca al bar de les piscines o un cap de setmana amb la família.

Celebreu com vulgueu, però celebreu!!