Opinió
Jordi Capdevila

Jordi Capdevila

Un any del canvi

Ara farà un any que les nostres vides van fer un gir radical, concretament el dia 14 de març del 2020 es va decretar l'estat d'alarma a Espanya davant l'amenaça d'un virus desconegut anomenat Covid-19. En aquell moment, ningú s'imaginava tot el que arribaríem a viure en aquests mesos d'incertesa, pors i decepcions. La vida ens està colpejant durament posant-nos una autèntica prova de foc al davant, un examen que mai hauríem pensat que hauríem de superar per poder buscar un futur millor, que tard o d'hora haurà d'arribar. 

La societat, les empreses i les persones en general estan molt tocades per haver d'aguantar durant tant de temps aquest panorama, és molt dur aixecar-se cada dia amb la incertesa de què passarà l'endemà, estar patint pels teus familiars, no poder sortir de casa o haver de tancar el teu negoci. El pitjor de tot, les pèrdues de tantes persones, moltes d'elles joves, i la tristor dels seus. 

Però el maleït virus també ens ha servit per adonar-nos d'altres aspectes de la nostra vida que teníem oblidats, valorar molt més les petites coses i guanyar en fortalesa. No està permès rendir-se.