Opinió
Jordi Prats

Jordi Prats

Working Holiday

Arriba l'estiu i cal reorganitzar la nostra agenda per a aquest temps tan poc amant de la rutina. Toca fer reunions familiars per prendre decisions estratègiques sobre quina setmana anirem a Cambrils o als Pirineus, acordar amb els caps els dies de vacances que ens pertoquen i, fins i tot, negociar l'activació del pla PADRICAT (beneïda sigui l'ajuda dels padrins).

Des de fa anys que cada estiu faig mans i mànigues per poder gaudir d'aquest temps únic a l'any als municipis de les Garrigues pels que en som residents esporàdics. Per a mi és un moment de càrrega espiritual que requereix un esforç de preparació previ i que em permet gaudir de temps amb família i amics.

Després d'anys d'aprenentatge, he arribat a la conclusió que la millor manera de gaudir d'aquest estil de vida flâneur és combinant rutines de treball lleugeres amb temps lliure. Aquesta combinació em permet allargar els dies de vacances sense que les meves obligacions laborals se'n ressentin, alhora que gaudir dels petits plaers de l'estiu a Maials com són les migdiades, les cerveses a la fresca i les lectures a la piscina.