Opinió
Jordi Capdevila

Jordi Capdevila

Iniciatives d'èxit

L’estiu és una bona època per celebrar festes i esdeveniments diversos, no sols es poden trobar espectacles a la costa, sinó que a Lleida també podem trobar llocs interessants on anar i passar una bona estona. A les Garrigues hem tingut un juliol amb efemèrides força destacables, com el Terraferma Market, que ha estat la novetat més destacada d'enguany, un nou espai on gaudir de música en viu, food trucks i molta animació que ha atret molta gent de Ponent i altres indrets d'arreu de Catalunya. L'experiència ha estat força profitosa i la novetat ha atret un públic que espera més i millor l'any vinent. Un indret tan bonic com l'antic Parc Temàtic de l'Oli ha estat un punt de trobada habitual per a molts nostàlgics que estaven acostumats a venir a la Masia Salat quan estava en ple funcionament i d'altres que l'han conegut per primera vegada.

Els concerts que s'han fet als Rentadors de Juneda també són una molt bona iniciativa cultural per revitalitzar un espai fantàstic i amb un encant especial, un lloc a l'aire lliure on gaudir de música en viu i una oferta variada adaptada per a diferents públics.

La Ruta de la Tapa de les Borges Blanques va ser també tot un èxit amb la festa final que es va celebrar al parc del Terrall divendres 28 de juliol. Un grapat de bars del poble van muntar la seva carpa per oferir tot tipus de tapes per a tots els gustos, tot això ambientat amb música discomòbil, sens dubte una bona iniciativa per unir poble i donar vida a les nits d'estiu de la comarca.