Opinió
Jordi Capdevila

Jordi Capdevila

Bona iniciativa

El passat dilluns 16 d'octubre, l'Ajuntament de les Borges va convocar per primera vegada a la capital garriguenca un acte obert a la ciutadania en què es feia balanç dels primers 100 dies al capdavant del nou equip de govern format per Borges per la República i Esquerra Republicana. Una iniciativa molt interessant i que apropa més la ciutadania a les decisions que es van prenent a les Borges. Es va obrir un torn de preguntes a la gent que va voler assistir a l'acte presencialment i també es va habilitar l'opció de poder fer preguntes telemàtiques. A més, el col·loqui es podia seguir en directe a través de YouTube gràcies a la col·laboració de BorgesTV i Ràdio les Borges.

És un fet destacable que es facin aquest tipus d'actes perquè d'aquesta manera la gent se senti partícip i integrada al municipi, noti el suport de l'equip de govern en les idees, opinions o suggeriments que puguin anar sorgint i que siguin d'interès per a la millora comuna. 

Aquests esdeveniments oberts als vilatans s'haurien d'anar fent periòdicament per afavorir la transparència i posar en coneixement totes les actuacions que es van fent durant l'any i exposar les que estan previstes en el futur. La idea que es va desprendre d'aquest primer acte va ser que això tindria una continuïtat i s'anirien fent més xerrades, esperem que sigui així perquè iniciatives com aquesta s'han d'aplaudir.