Opinió
Jordi Capdevila

Jordi Capdevila

Esport i cohesió social

Aquesta setmana passada La Serreta Tennis Club va acollir l'Open Head de pàdel, una prova puntuable per la Federació Catalana que va ser molt ben rebuda pel públic. Molta gent de la comarca va omplir les instal·lacions del club per gaudir d'un bon pàdel, un gran caliu i un temps immillorable. L'organització va oferir servei de bar amb tot tipus de refrigeris, entrepans a la brasa i rebosteria a disposició del públic assistent, jugadors i jugadores. 

El torneig es va iniciar dimarts 18 de març i va finalitzar el diumenge 24 amb totes les finals, tant masculines com femenines, i per rematar hi va haver un sorteig de regals acompanyat d'un piscolabis obert a tothom com a final de festa. 

Com a jugador i soci del club, m'agrada molt ser partícip d'esdeveniments com aquest que uneixen el teixit associatiu del poble i la comarca i que fomenten l'esport com un lligam social, d'oci i salut. És molt profitós que se celebrin accions com aquesta, que haurien de ser més recurrents en la comarca, en aquest i d'altres àmbits i que serveixen per atreure gent d'altres províncies de Catalunya i fins i tot de fora, en són un exemple les cinquanta-sis parelles inscrites que hi va haver en aquest torneig, que eren de procedències diverses, amb la qual cosa atreure gent de fora que visita la comarca és molt reconfortant.