Opinió
Jordi Prats

Jordi Prats

Es busca cantant

Des del 2007 lidero la meva vida professional a través de la gerència de dos empreses, Ecostudi i Punteco. Saber que el futur depèn del teu esforç fa que la feina es converteixi en un pou sense fons en què cada minut dedicat té potencial per traduir-se en un creixement de facturació. En contraposició a aquest camp gravitatori que atreu el meu temps, hi tinc la família, que m'obliga a aturar el dia a dia laboral per dedicar-lo a coses més importants.

De la lluita entre aquests dos colossos (treball vs. família) en sorgeix el gran damnificat i no és cap altre que el temps lliure amb un mateix i amb amics, fent esport, gaudint de la natura o fent cultura. Autoimposant-me aquest premi, vaig decidir, juntament amb Àlex (bateria), Francesc (guitarra) i Kapitan (baix), fer un grup de música a Maials. Un grup de rock-punk de versions espanyoles i angleses (molt originals ja veieu que no som).

Les expectatives són simples, passar una bona estona cada 15 dies compartint assaig i gaudint de la música i alguna que altra cervesa fresca. Si algú hi està interessant podeu demanar el meu contacte als de SomGarrigues