La 'capacitat de decidir', també a l'AMPA del col·legi Joan XXIII de les Borges

L'entitat promou la seva assemblea general amb un cartell inspirat en el del Govern pel referèndum de l'1-O que va ser prohibit.

L’associació de mares i pares d’alumnes (AMPA) del col·legi Joan XXIII de les Borges Blanques ha difós la convocatòria de la seva assemblea general ordinària, que tindrà lloc el 10 d’octubre, i ho ha fet amb ironia, amb un cartell clarament inspirat en el que fa uns dies va promoure el Govern de la Generalitat per incentivar la participació en el referèndum de l’1-O i que finalment va acabar prohibit. El de l’AMPA, obra del dissenyador gràfic Jordi Calvís, també membre de l’entitat, recrea les vies del tren però amb elements de joguina sobre el que vol semblar un pati escolar. El lema, molt semblant: “Vas néixer amb la capacitat de decidir. Vota la nova junta”.

A l’assemblea general s’hi farà balanç de la memòria d’activitats 2016-2017, els comptes, de la programació del nou curs, de les activitats extraescolars i s’escullen cinc nous membres de la junta que han de substituir els que enguany acaben el mandat de tres anys. Aquest any, recorda l’AMPA, es podrà votar al final de la reunió de famílies que convoca cada mestre al seu curs ara a finals de setembre.