POLÍTICA

Juneda, la Granadella i Almatret convoquen concentracions de suport al Govern i la Generalitat

Aquest vespre, a les vuit, davant dels consistoris. A les Borges ja n'hi havia una de convocada de suport als alcaldes citats per Fiscalia.

(foto: arxiu)

Els ajuntaments de Juneda, la Granadella i Almatret són alguns dels que han fet una crida a la població a concentrar-se aquest vespre, a les vuit, davant dels respectius consistoris “com a mostra de suport al govern de Catalunya i a les institucions de la Generalitat”. Se sumen, així, a la concentració que ja hi havia convocada des d’ahir a les Borges Blanques, a la mateixa hora, de suport als alcaldes de la comarca citats per Fiscalia pel seu suport al referèndum de l’1 d’octubre, que fins ara són, precisament, el de les Borges, Enric Mir, i el de Juneda, Antoni Villas, que tenen hora per declarar demà dijous al matí als jutjats del Canyeret de Lleida. Diversos ajuntaments garriguencs han animat també els seus ciutadans a acudir a l’acte de les Borges.

D’altra banda, arran dels últims esdeveniments per impedir la celebració del referèndum, hi ha alguns municipis que han suspès els seus plens, com és el cas de Cervià, que l’havia de celebrar avui, o el de les Borges, que dilluns ja va cancel·lar tant la comissió informativa de demà dia 21 com el ple previst per la setmana que ve. Al Cogul, avui s’havia de fer una xerrada de campanya per part de l’alcalde de les Borges i diputat a la Diputació de Lleida, Enric Mir, que finalment també s’ha suspès.