POLÍTICA

Proposen una 'vetlla d'urnes' amb tractors

Assemblea Pagesa convida a aparcar els vehicles a les proximitats dels col·legis electorals 'en vigilància contra possibles accions de sabotatge".

(foto: arxiu)

Assemblea Pagesa, un col·lectiu nascut l’any 2002 i que aplega uns 200 pagesos i pageses, estudiants i consumidors, ha fet una crida a vetllar les urnes del referèndum amb tractor. “Convidem a aparcar tots els tractors del país en les proximitats dels col·legis electorals, sense que entorpeixin la circulació ni el desenvolupament de les votacions, sense publicitat política de cap mena, però en vigilància contra possibles accions de sabotatge i entorpiment de la votació”, han explicat en un comunicat.

El col·lectiu considera que si l’Estat duu a terme accions “molt greus” contra la Generalitat, càrrecs electes o mitjans de comunicació per impedir el referèndum, com ara detencions o clausures, “proposem que tractors, furgonetes i cotxes particulars de tota mena emprenguin immediatament marxes lentes fins a aturar la circulació a totes les vies de comunicació del país”.