POLÍTICA

'155, i ara què?', xerrada a les Borges amb el diputat Ferran Civit

ANC i Òmnium programen un centenar d'actes arreu del país per explicar què fer quan s'apliqui l'article 155 de la Constitució espanyola.

El diputat de Junts pel Sí Ferran Civit farà aquest dimecres al vespre una xerrada a la sala Maria Lois de les Borges Blanques sota el títol “155, i ara què?”, un acte que forma part del centenar que han organitzat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural arreu del país per “explicar què caldrà fer aquests propers dies quan s'apliqui l'article 155 de la Constitució Espanyola”, diuen els convocants.

Inicialment, la xerrada l’havia de fer també la diputada arbequina Ramona Barrufet, membre de la Mesa del Parlament, però no ha estat possible comptar amb la seva assistència, ateses les circumstàncies de la Cambra. L’acte, a més, serà finalment a les set de la tarda i no a les vuit, com s’havia anunciat en un primer moment.

En aquesta “marató d’actes” que hi ha aquests dies, desenes de diputats de la majoria independentista del Parlament s'han desplaçat arreu de tot el territori per donar informació de primera mà del que pot passar els propers dies i resoldre els dubtes que pugui tenir la ciutadania.

Taller antirepressiu
Després de la xerrada, i a la mateixa sala, el Comitè de Defensa de la República (CDR) de les Borges, constituït la setmana passada, ha organitzat un taller antirepressiu sobre drets i resistència pacífica.