POLÍTICA

El cens electoral pel 21-D, disponible fins divendres als ajuntaments

Es pot consultar i presentar reclamacions, si s’escau, fins aquest divendres 10 de novembre. Per votar per correu s’ha de sol•licitar abans del dia 22.

(foto: Xavi Minguella)

Els ajuntaments de la comarca tenen a disposició, des de divendres 3 de novembre, el cens electoral dels seus municipis per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre que ha convocat l'Estat. Els ciutadans que es vulguin assegurar que hi consten amb les dades correctes, poden consultar-ho als mateixos consistoris fins el divendres dia 10, quan acaba el termini per presentar qualsevol reclamació. També es pot consultar als consulats i les delegacions provincials de les Oficines del Cens Electoral o al telèfon 901.101.900. Per consultar el cens online a l'Instituto Nacional de Estadística cal tenir el DNI electrònic. Per votar per correu, cal presentar la sol·licitud abans del 22 de novembre.

A partir del 24 de novembre, cada elector rebrà la targeta censal, on dirà la mesa i el local on pot votar. El dia 19 hi haurà la proclamació de totes les candidatures que es presentaran als comicis, tot i que no és fins el 25 que seran definitives.