POLÍTICA

Tres busos de les Garrigues cap a Brussel·les

Per participar a la manifestació del 7 de desembre de denúncia de la manca de democràcia a l’Estat espanyol i per l’alliberament dels presos polítics.

(foto: arxiu)

A les Garrigues s'estan organitzant tres busos per assistir a la manifestació que han convocat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural el 7 de desembre a Brussel·les per denunciar la manca de democràcia a l'Estat espanyol i reclamar l'alliberament dels presos polítics. Concretament, es tracta de dos busos gestionats a través de l'agència Iltrida i d'un tercer organitzat per l'ANC.

Dels dos primers, un ja està tot ple només amb gent de les Borges Blanques, que sortiran el dia 6 i tornaran el 8, fent una nit d’hotel i una a bord, amb un preu de 165 euros. L'altre fa els mateixos dies i format, però va a un altre hotel i costa 175 euros. A aquest, que surt de Lleida i passa per les Borges i altres municipis com Mollerussa, hi queden 13 places lliures. Finalment, també n'hi ha un que coordina l’ANC Garrigues, en aquest cas amb les dues nits a bord, i que té un cost de 95 euros si s’omple, ja que de moment hi ha 27 inscrits. Aquest, que també sortiria de les Borges, només es farà si s’arriba a un mínim de 45.

Paral·lelament, hi ha també garriguencs que han llogat o compartiran autocaravanes per ser a Brussel·les.