COMARCA
- Cervià de les Garrigues

Cervià de les Garrigues inaugura oficialment la nova sala de vetlles

Foto: Diputació de Lleida

Cervià de les Garrigues ja ha inaugurat oficialment la nova sala de vetlles. L’encarregat de fer-ho ha estat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, aquest 11 de febrer.

El nou equipament, de 39 metres quadrats útils, consta d’una única planta en la que es distribueixen la sala de vetlles, un bany, el porxo exterior i el porxo interior. Se situa a la sortida del poble en direcció l’Albi. L’edifici ha estat rehabilitat, ja que abans era l’escorxador municipal. Es tracta d’un servei força reclamat pels seus veïns, que fins ara havien d’utilitzar els tanatoris dels pobles més propers, com l’Albi o les Borges Blanques.

Les obres de rehabilitació amb un pressupost de 51.670 euros han estat finançades en gairebé el 95% per la Diputació de Lleida.

Durant el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha destacat que l’administració local “és la que compta amb una major acceptació ciutadana”, ja que “sota la responsabilitat i l’impuls municipal s’han creat i consolidat molts dels serveis bàsics i imprescindibles per als ciutadans”.

Reñé ha afegit que “les diputacions són una eina i un mitjà de suport al món local” i que “la clau per a la supervivència dels municipis petits són els equipaments i els serveis”, ja que són els que “garanteixen la mateixa qualitat de vida a tots els ciutadans”.