COMARCA
- Juneda

Neix Atrium, un nou servei de psicologia, logopèdia i fisioteràpia

L’Associació Talma ha posat en marxa un nou servei privat de psicologia, logopèdia i fisioteràpia. Aquests tres serveis adreçats a la població en general conflueixen en aquest espai que és “Atrium” per donar suport a la persona.

Així, el servei de psicologia està adreçat a infants, joves i adults. La intervenció psicològica va dirigida a la diagnosi i tractament d’estats emocionals que comporten dificultats en el benestar personal, de relació o d’aprenentatge. El servei de logopèdia està adreçat a infants i adults amb alteracions en el llenguatge oral i escrit, en la parla i teràpia de la veu. Finalment, el servei de fisioteràpia està adreçat a infants i adolescents amb dificultats en la motricitat i la psicomotricitat.

Grup terapèutic per la salut mental
El Centre Compàs – un club social adreçat a persones amb malaltia mental de la comarca i les seues famílies que gestiona Talma des d’octubre de 2010- ha posat en marxa un grup terapèutic. Es tracta, d’un taller adreçat a persones afectades per ansietat, depressió, trastorns adaptatius,...que treballarà la gestió dels recursos personals mitjançant la seua identificació, comprensió, per així poder tenir un major control. El treball es realitzarà en grup mitjançant un aprenentatge dinàmic a través d’experiències. Es farà amb sessions setmanals de 60 minuts a partir del proper 18 d’abril.

Els objectius són facilitar eines i recursos terapèutics per la gestió de conflictes interpersonals i millora de qualitat de vida, fomentar la salut mental del participant i crear un espai que promogui l’intercanvi d’experiències i l’aprenentatge.