COMARCA
- Juneda

Tres morts en un accident de trànsit a la N-240 a Juneda

Tres persones han mort aquest dijous al migdia en un accident de trànsit a la N-240, al punt quiilòmetric 76 a l'altura de Juneda. S'han vist implicats un camió, una furgoneta i un cotxe. Així ho han confirmat els Mossos d’Esquadra qui han rebut l'avís a les 11.30 h.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), per causes que encara es desconeixen, un camió de gran tonatge i una furgoneta han col·lidit i, de retruc, un camió lleuger també s’ha vist implicat en el sinistre. A conseqüència de l’accident, tres persones han mort: els dos ocupants de la furgoneta de nacionalitat marroquina -un home de 62 anys veí de Golmés, i un altre home de 46 anys veí de Mollerussa dels quals queda pendent informar sobre la identitat-, i també l’ocupant del camió lleuger de nacionalitat espanyola -un home de 64 anys veí de Benavent del Segrià, José S.S.

A les 11.50 h, l’accident ha obligat a tallar la calçada en tots dos sentits, tot i que s’han fet desviaments. Aquesta situació s’ha mantingut fins a les 16.01 h, quan la via s’ha reobert en els dos sentits de la marxa. En l’accident hi ha treballat 4 dotacions de Mossos d’Esquadra, 4 dotacions de Bombers, 3 ambulàncies i 1 helicòpter medicalitzat del SEM.