COMARCA
- Juneda , Les Borges Blanques

La Diputació i els alcaldes de Juneda, les Borges Blanques i Torregrossa demanaran reunir-se amb la ministra de Foment

Foto: Diputació

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, l’alcalde de Juneda, Antoni Villas; l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, i l’alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig, han decidit demanar reunir-se amb la ministra de Foment, Ana Pastor per demanar-li que s’executi el projecte de construcció de rotondes a la carretera N-240, aprovat des de l’any 2008.

Reñé s’ha reunit aquest dimarts amb els alcaldes afectats pel problema de la carretera N-240, que passa per Juneda, Les Borges Blanques i Torregrossa, per escoltar i donar suport als seus plantejaments davant l’alta sinistralitat registrada a la via en els últims anys.

“El que correspon és exigir que el Ministeri exerceixi la seva competència i dugui a terme aquestes obres de la forma més immediata possible”, ha explicat el president després de la reunió, que ha tingut lloc al seu despatx de la Diputació. “Ens preguntem quan temps més haurà de passar i quants accidents mortals més hi haurà d’haver perquè actuem en unes obres que estan avaluades, projectades i l’únic que cal és el compromís d’executar-les, ha afegit Reñé.

El president de la Diputació també ha explicat que esperen obtenir de la ministra un calendari d’execució de les obres. 

(Descarregueu en el document adjunt les declaracions del president de la Diputació, Joan Reñé)