COMARCA, CULTURA
- Cervià de les Garrigues

Cervià organitza dos concerts en benefici de la Sala Casal malmesa a l'abril per un incendi

L'Ajuntament de Cervià ha organitzat per als propers dies un parell de concerts en benefici de la sala d'actes municipal. I és que aquesta sala va patir, al mes d'abril, unpetit incendi que va provocar que es cremés el quadre elèctric i una part de la instal·lació i el cablejat. No hi va haver danys personals, però els materials foren elevats. 

La reparació, que es va fer durant l'estiu, ha tingut un cost important per al municipi, i des de l'equip de govern es considera que és especialment punyent "si tenim en compte que en aquests moments tothom passa dificultats i el nostre ajuntament no n'és una excepció".

Per ajudar a pagar aquesta reparació, als voltants de les festes de Nadal (diumenge 16 i diumenge 30, a les 18h) es faran dos concerts a benefici de la Sala Casal, en què tots els artistes que hi participen, de forma altruista, estan vinculats d'alguna manera a Cervià. La recaptació del concert anirà totalment destinada a pagar una part del cost total de l'obra.

Segons l'Ajuntament, "gràcies a aquesta col·laboració es podrà continuar fent la major part de les activitats culturals i socials que impulsem de forma tradicional a la Sala".

D'altra banda, de cara a les persones que aquells dies no puguin assistir-hi i també tinguin ganes de col·laborar, s'ha posat a disposició una "fila zero" per tal que qui vulgui col·laborar pugui fer-ho. Es podran fer les aportacions voluntàries de dues maneres: dipositant un sobre amb l'import que es vulgui aportar dins de la bústia que hi haurà a l'entrada de l'Ajuntament o bé fent una transferència bancària a un compte de l'Ajuntament de Cervià obert amb aquesta finalitat (2100 1037 19 0200090060).