COMARCA
- Arbeca , Juneda , Les Borges Blanques

Organitzen un autocar per anar al Parlament a donar suport a la Declaració de Sobirania

A banda de la del Parlament, hi ha convocatòries davant dels ajuntaments.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de les Garrigues ha organitzat un autocar per assistir a la concentració que hi ha convocada aquest dimecres, 23 de gener, al davant del Parlament en motiu de la votació de la Declaració de Sobirania. 

Sota el lema "Vine a demostrar la voluntat d'un poble", la mateixa ANC i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) -de la qual formen part tots els consistoris garriguencs excepte el Cogul, Sunyer, Sarroca i Almatret-, aposten per "una Declaració de Sobirania sense rebaixes" i animen els ciutadans a "expressar el seu suport al text", ja sigui a la concentració de Barcelona, ja sigui davant dels ajuntaments. 

L'autocar de les Garrigues sortirà de Juneda a les 8:45h del matí (parada d'autobús) i passarà per les Borges Blanques (Plaça Europa) a les 9h i per Arbeca a les 9:15h (Plaça Lluís Companys), per enfilar tot seguit el camí cap a la capital catalana i poder ser al Parc de la Ciutadella a les 12 del migdia. El preu d'inscripció és de 10€ i cal fer-ho trucant al telèfon 973 14 0065 o al 635 155 547. Les places són limitades.

En quant a les concentracions a davant dels consistoris, l'ANC i l'AMI convoquen la ciutadania el mateix dimecres 23 de gener, però a les 7 de la tarda. De moment hi ha convocatòries confirmades a les Borges, Juneda i Arbeca. 

Mira el video de la convocatòria en aquest enllaç