COMARCA
- Cervià de les Garrigues

Els Mossos detenen tres persones per robatoris a Cervià

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous passat, 7 de febrer, Joana S.A., de 29 anys i veïna de Cervià de les Garrigues, David C.Q., de 22 anys i Jaume S.A., de 27 anys, tots dos veïns de les Borges Blanques, com a presumptes autors de tres robatoris amb força a interior de domicili.

Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada després de tenir coneixement que els darrers mesos s’havien produït tres robatoris amb força en segones residències de Cervià. Concretament, el passat 29 de gener es va produir un robatori, en grau de temptativa, en un domicili de la partida Molinet, i entre l'octubre i el gener es van produir dos robatoris en un mateix domicili de la partida Segrella.

Segons informen els Mossos, en el dos robatoris consumats, després de forçar els accessos del domicili, els intrusos es van emportar material electrònic (televisors, dvd, nevera,etc.), mobiliari de cuina i altres objectes.

El dijous dia 7 va finalitzar la investigació amb la detenció a les Borges Blanques dels tres presumptes autors del robatori. Posteriorment, es va fer una entrada i perquisició al domicili d’un dels detinguts, situat a Cervià mateix, on es va recuperar part del material sostret i que el detingut tenia instal·lat a casa seva.

Els tres detinguts tenen antecedents i dissabte van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.