COMARCA, ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Arriba el 29è Mercat de la Ganga a les Borges

La presidenta de l'Agrupació de Comerciants i una de les sòcies (foto: Ajuntament de les Borges)

Els carrers del nucli històric de les Borges acolliran aquest dissabte la 29a edició del Mercat de la Ganga, organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges, en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. La iniciativa compta enguany amb 27 comerços participants, que oferiran els seus productes a preus molt reduïts. La principal novetat és la possibilitat de guanyar tres sortides de cap de setmana entre els clients que omplin les butlletes que oferiran les parades associades. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el divendres 10 de maig a les 21h, quan es farà el sorteig a la Cambra de Comerç.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, creu que el Mercat “és una iniciativa necessària en temps de dificultats, per tal de dinamitzar el consum a través d’ofertes que cridin l’atenció als clients. L’objectiu és que els borgencs, i tots els de fora que vulguin, s’acostin a la zona comercial de la ciutat i participin en aquesta jornada que els permetrà adquirir productes de tot tipus a molt bon preu”.

En aquesta nova edició, el mercat tindrà una quinzena de parades que sortiran al carrer (plaça Constitució, carrer el Carme, carrer Nou i carrer la Bassa), mentre que la resta d’establiments tindran les seves ofertes a l’interior dels comerços. Els productes que s’hi podran trobar van des de calçat, roba, parament per la llar i bijuteria fins complements i electrodomèstics, passant per material de construcció i joies, entre d’altres.

Diumenge, 10a Festa del Terrall
El cap de setmana es completa a les Borges amb la celebració, diumenge, de la 10a Festa Major del Terrall, que arrencarà a les vuit del matí amb el tradicional concurs de pesca i inclourà esmorzar popular, exhibició de petanca i bitlles per part del Casal d’Avis i cursa pedestre.