COMARCA
- Cervià de les Garrigues , Juncosa , Maials

Sant Isidre amb l'amenaça de pluja

Tot i que aquest cap de setmana serà festa a diversos pobles de les Garrigues, quatre celebren aquest dimecres la festivitat de Sant Isidre, que ha vingut acompanyada de pluges, que en algun cas han obligat a fer canvis en la programació d'actes.

A Juncosa, per exemple, s'ha hagut de suspendre la processó prevista a mig matí i els jocs de cucanyes i inflables que s'havien de dur a terme a la tarda a la Plaça. Sí que s'ha celebrat la missa, amb el petit Cor Cantator de Torrefarrera. La ballada de sardanes posterior a la missa també es fa, ja que es va programar directament a la Sala del Ball davant les previsions climàtiques. A partir de les 21h, hi ha sessió de ball.

A Cervià, on la pluja ha amainat, tot es mantenia sobre el previst, però preveient el trasllat a la Sala en cas que tornés la pluja. El programa consistia amb un recorregut de caça, jocs infantils i missa al matí, i a la tarda xocolatada, lectura de l'Auca a càrrec dels alumnes de l'escola municipal de teatre, lliurament dels premis del concurs de redacció i dibuix del centenari de l'edifici de l'Ajuntament i espectacle de màgia amb el mag Selvin. Tots els actes de la tarda ja estaven programats a la Sala.

També és festiu a Maials, on a les 19h té lloc una xerrada, organitzada pel Casal de Jubilats i el nucli local de l'Assemblea Nacional Catalana, sobre economia, pensions i independència de Catalunya. Finalment, a Tarrés, on també és festiu local, no s'hi celebren actes aquest dimecres, excepte missa a l'església parroquial, a les 12h.