COMARCA, ECONOMIA
- Arbeca , Juneda , Les Borges Blanques , Puiggròs

Una forta pedregada causa danys a fruiters i cereal

La pedra ha caigut acompanyada de forts vents.

Una forta pedregada ha irromput a primera hora d'aquesta tarda al conjunt de les Garrigues. Acompanyada de forts vents, el temporal ha durat amb prou feines uns minuts, però els suficients per haver causat danys importants en els cultius de fruita i cereal, especialment al nord de la comarca.

Tan bon punt ha parat de ploure, aquest dimarts a la tarda els pagesos estan fent les primeres valoracions i visites als camps, i tot i que fins dimecres no se sabrà ben bé la magnitud del temporal, tot sembla indicar que hi ha hagut una afectació intensa. Així ho han confirmat cooperatives i particulars a SomGarrigues, alguns dels quals (a les Borges, Juneda, Arbeca i Puiggròs) ja es van veure afectats per una pedregada fa tan sols una setmana.

Baixos inundats i parets esfondrades a les Borges
A partir de les 4 de la tarda, quan la tempesta era més intensa, els Bombers han hagut de fer alguns serveis a les Borges, com treure aigua de magatzems i baixos d'edificis, o atendre la part d'una casa que s'ha esfondrat. Els efectius del parc de la Granadella no han hagut de fer cap servei.