COMARCA

El Consell Esportiu de les Garrigues, guardonat amb el premi Olivera d’Or al Garriguenc 2013

Si ahir es feia públic el guanyador del premi Olivera d’Or al Borgenc de l’Any 2012, aquest divendres també s’ha donat a conèixer el nom del nou Garriguenc de l’any.

Es tracta del Consell Esportiu de les Garrigues, fundat el 1981 però que des de l’any 2007 s’ha caracteritzat per programar diverses activitats esportives de cara als més joves i també dirigides al benestar i la salut de la gent gran, a banda de ser un motor de creació de llocs de treball.

Aquesta candidatura va ser presentada pels ajuntaments de la Floresta, Bellaguarda, Juncosa, Castelldans, la Pobla, Vinaixa i Bovera.

Pel que fa als altres candidats al premi Olivera d’Or al Garriguenc 2013, també hi estaven nominats l’Assamblea Nacional Catalana – Les Garrigues, l’Associació Cultural el Cérvol, el senyor Pere Bellmunt Beà i la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues.

El jurat estava format pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, el president de la Comissió de Cultura i Turisme, l'alcalde de les Borges Blanques i el de Castelldans, un membre del Centre d'Estudis de les Garrigues, un membre de l'Associació Turisme de les Garrigues, un membre de l'Ateneu Popular Garriguenc, un membre de la Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues, el garriguenc guardonat en l'anterior edició, un membre del SomGarrigues, un membre del Centre Excursionista Borges-Garrigues i un membre del Consell Consultiu de la Gent Gran de les Garrigues.

El guardó s’entregarà el proper dissabte 31 d’agost a la tarda, en el marc dels actes de Festa Major de les Borges Blanques.