COMARCA, ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Les Borges crea una fira sobre mascotes i animals de companyia

Foto de grup dels organitzadors (foto: Aj. de les Borges)

L’Ajuntament de les Borges i les empreses del sector organitzen la I Fira Mascotes Borges, que tindrà lloc el 6 d’octubre a la Plaça Europa de la capital de les Garrigues. El certamen inclourà l’exposició i l’exhibició de gossos i cavalls, concursos i xerrades sobre tot allò que es necessita per tenir cura de les mascotes.

La Fira, que tindrà lloc de les 10 a les 14 h, també aplegarà expositors de productes específics per a animals i informació sobre la tinença responsable, sobretot pel que fa a identificació, cens, esterilització i recollida d’excrements.

La jornada, que arrencarà amb un esmorzar popular, té com a principals atractius el concurs de bellesa canina, amb una setantena de d’exemplars de races diferents, i les demostracions d’ensinistrament caní i de doma eqüestre. El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha animat a participar i gaudir d’aquestes grans activitats “ja que són un gran reclam per al públic en tractar-se de demostracions poc habituals”.

D’altra banda el programa també inclou una xerrada sobre vacunes. En aquest sentit, Ribalta afirma que la fira també servirà “per informar als veïns de les Borges i comarca dels serveis que tenen a l’abast, com veterinaris, perruqueries canines, productes farmacèutics i d’alimentació, i centres d’ensinistrament, entre d’altres”.