COMARCA, ECONOMIA

Tots els cellers de les Garrigues, a la Festa del Vi de Lleida

La cita arriba a la 5a edició i estrena lloc.

El paper de les Garrigues en el món del vi cada vegada va agafant més protagonisme i ja és un dels elements definidors de la identitat agrícola, cultural, turística i de paisatge de la comarca. Si fa uns dies parlàvem de la representació garriguenca a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que es feia a Barcelona, o de les activitats que aquesta tardor hi ha a la comarca per conèixer els seus cellers i la seua cultura vinícola, aquest cap de setmana és el torn de la Festa del Vi de Lleida.

Organitzada per Turisme de Lleida i la Paeria, la trobada comptarà amb la presència de tots els cellers garriguencs: Cérvoles, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Tomàs Cusiné i Vinya els Vilars. Aquests constitueixen sis de les 16 marques participants, cosa que explicita la preponderància dels vins de la comarca dins de l'àmplia DO Costers del Segre.

La cita, que arriba a la cinquena edició, enguany estrena ubicació, la plaça de la Llotja, per guanyar espai i oferta. A més de les empreses membres de la Ruta del Vi de Lleida, també hi participaran membres del Codi de Bones Pràctiques de la Gastronomia de Lleida i s'oferirà una mostra de productes agroalimentaris autòctons i propostes gastronomiques locals.