COMARCA, ECONOMIA

Tres cellers garriguencs, a la Fira Prowein d'Alemanya

S'espera rebre 40.000 visitants compradors professionals.

Un total de 44 cellers elaboradors de vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen (DO) reconegudes a Catalunya, a més de 2 entitats sectorials, es presenten a la fira alemanya Prowein, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM). I, entre aquests, hi ha tres cellers garriguencs: Cérvoles, Clos Pons i Tomàs Cusiné.

La participació en un estand que dóna cobertura de marca i prestigi de país, i que es porta a terme sota la direcció i coordinació de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), vol servir per facilitar a les empreses participants l'estalbiment i consolidació de contactes comercials en aquest certamen, que té lloc a Düsseldorf, del 23 al 25 de març.

Prowein espera rebre més de 40.000 compradors professionals del sector minorista, majorista, d'importació i exportació, de gran distribució i canal Horeca, a més de la premsa especialitzada encarregada de recollir i revisar les novetats que presentin els 4.783 expositors.