COMARCA
- Juneda

Torna el Kalikenyo més genuí

Juneda té aquest dijous, 21 d'agost, doble sessió musical. D'una banda, el grup Morena, format per Heura Gaya, Blai Casals i Manu Sabaté portaran les seves versions "tradipatxanga" de música tradicional catalana al recinte de les piscines, a partir de les 11 de la nit, en un concert organitzat per l'Ajuntament.

Al finalitzar, a partir de quarts d'una i al descampat exterior que fa d'aparcament, tindrà lloc el Kalikenyo Rock en el seu format històric, és a dir, amb entrada gratuïta, grups de la zona i en vigília de Festa Major, que comença aquest divendres. El concert punk per excel·lència de Juneda, organitzat pel Club de Bàsquet, reprèn així el format original, després que el 2013 deixés de fer-se a l'agost i passés a vincular-se amb el Concurs de Cassoles de Tros, que té lloc al maig o juny.

Aquest any, per tant, hi haurà hagut dos Kalikenyos, el de la primavera amb les Cassoles i el de l'agost amb la Festa Major. Aquest dijous hi actuaran els grups Liberum, Abiertas Hasta el Amaneceri Enatizo.