COMARCA
- Juneda

Les alternatives a l'N-240, a debat a Juneda

Un acte de l'associació La Banqueta i l'Ateneu Popular Garriguenc, en col·laboració amb l'Ajuntament, servirà aquest divendres, 9 de gener, per debatre sobre les possibles alternatives i solucions a la connexió entre Lleida i Montblanc al seu pas per la comarca, així com a la intensitat de trànsit i elevada sinistralitat que es registra a la carretera N-240.

Sota el títol, "Desdoblament de la carretera N-240 versus Alliberament del peatge de l'autopista AP-2", hi intervindran Ramon Queralt, ambientòleg i membre de l'Ateneu, Antoni Villas, alcalde de Juneda i Eduard Álvarez, enginyer de Camins, Canals i Ports i membre de La Banqueta), moderats per Eduard Porta, president de La Banqueta. L'acte es farà a dos quarts de 10 del vespre al Complex Cultural.

Juneda és un dels municipis clau en el debat, ja que és on més sinistralitat es produeix, on fa temps que s'hi reclamen solucions i on una nova autovia afectaria bona part del seu terme. Per això, els convocants esperen que l'acte serveixi per debatre i valorar avantatges i inconvenients de cadascuna de les opcions i les possibles repercussions ambientals, socials i econòmiques per als junedencs.

Accident entre camions
Precisament aquest dimarts hi ha hagut un altre accident a la via, en aquest cas entre dos camions, en el qual ha resultat ferit lleu un dels conductors, evacuat a l'hospital Arnau de Vilanova, mentre que l'altre n'ha sortit il·lès. El xoc ha estat al km 73,5, a l'alçada de la cruïlla amb la carretera de Castelldans.