ECONOMIA
- Cervià de les Garrigues

Les cooperatives de Cervià i Guimerà es fusionen

Aquesta és la primera campanya que les cooperatives Camp de Cervià de les Garrigues i Camp Nostra Senyora de la Bovera, de Guimerà, duran a terme la transformació de les olives i la comercialització de l’oli d’oliva de forma conjunta.

Amb aquesta finalitat, han subscrit un acord de col·laboració que estableix que la cooperativa de Cervià transformarà les olives aportades pels socis de Guimerà, que encara mantindrà la marca pròpia per a una part de l’oli resultant de la transformació.


Oli verge extra “Verllum”

La cooperativa de Cervià de les Garrigues també ha presentat recentment el nou oli verge extra “Verllum”, amb el qual té previst entrar en el sector de la restauració i a botigues especialitzades.

Es tracta d’un oli verd, elaborat amb la varietat arbequina i acollit a la DOP Oli Les Garrigues. L’objectiu és fer un producte gourmet, que busca un plus de qualitat a partir del treball i la millora dels processos en el molí.

L’oli verge extra que fa la cooperativa Cervià ha estat distingit amb nombrosos guardons, com el “Premi al producte gastronòmic espanyol de més qualitat” que se li va concedir a Montecarlo (Mònaco) l’any passat.