ECONOMIA
- Bellaguarda

Jornades a Bellaguarda per fomentar l’emprenedoria i el retorn dels joves al món rural

Després d'una primera edició l'any passat als Omellons, l'Oficina Jove de les Garrigues, l'associació Leader Ponent i l'Ajuntament de Bellaguarda les organitzen ara a aquest municipi el 22 i 23 de setembre.

(foto: arxiu)

Després d'una primera edició l'any passat als Omellons, l'Oficina Jove de les Garrigues, l'associació Leader Ponent i l'Ajuntament de Bellaguarda organitzen el 22 i 23 de setembre unes jornades en aquest municipi sobre emprenedoria i ruralitat, en el marc del projecte de retorn i inserció laboral Odisseu i del pla estratègic del Consell Comarcal. El primer dia s'ha programat una xerrada de la coach Àngels Revenga, una de Marta Aguilar, coordinadora territorial de l'associació per a l'Autoocupació, i una breu presentació del projecte Odisseu. A continuació hi haurà una taula rodona amb cinc experiències d'emprenedoria com L'Hort de ca la Cistellera, Red Flavours, Lorette Group, Intech 3D i Dakirol.

Per al segon dia, es preveu visitar diferents empreses impulsades per joves, com l'obrador de mel Bee Happy, de Juncosa, l'obrador pastisser El Desig Més Dolç, del Soleràs, i la room escape Pentargo Experience, de l'Albagés. La participació en les jornades és gratuïta però cal fer inscripció prèvia abans del 16 de setembre al web de l'Oficina Jove.