SALUT
- Juneda

La Manreana organitza el primer Congrés internacional d’interacció saludable amb equins

Tindrà lloc el 3 i 4 de novembre, amb la intenció que continuï en properes edicions. Hi intervindran ponents vinguts de l'Argentina, França, Malta, Portugal i Espanya.

(foto: Xavi Minguella)

Les instal·lacions del grup Manreana-Mas Miravall, a Juneda, acolliran el 3 i 4 de novembre el primer Congrés internacional d'interacció saludable amb equins, organitzat per la mateixa Fundació La Manreana amb la intenció que tingui continuïtat amb properes edicions.

Hi intervindran ponents vinguts de l'Argentina, França, Malta, Portugal i Espanya, professionals i protagonistes dels beneficis de les interaccions amb equins (superació personal amb l'equitació esportiva, competició adaptada, legislació i regulació del sector, etc.). El congrés servirà també per lliurar el premi de relats curts El caballo y yo i per presentar l'Alianza Internacional para las Interacciones Saludables con Equinos.

La Manreana atén infants, adults i famílies, amb un equip de professionals especialitzats, per millorar el benestar i l'autonomia de les persones amb diversitat funcional. Vinculada, precisament, a l'Alianza, treballa per tirar endavant un projecte de regulació de les teràpies eqüestres, encara inexistent al país, que es donarà a conèixer aquell cap de setmana.