LLEURE
- Juneda

La Manreana programarà activitats familiars cada mes

Estrena “Manreana Parc”, amb què organitzarà tallers, festes, jocs o espectacles un cap de setmana de cada mes.

(foto: Manreana)

La granja escola La Manreana, de Juneda, estrena un nou projecte, Manreana Parc, amb què ha programat diferents tipus d'activitats familiars durant un cap de setmana de cada mes, ja siguin festes, jocs, tallers o espectacles. La proposta, per exemple, comença aquest cap de setmana, 21 i 22 de setembre, amb "Tornem al cole", que inclou una xocolatada, actuacions musicals, representacions, jocs de fusta i cossos i cucanyes. A finals d'octubre es farà una festa que agafarà elements de la Castanyada i de Halloween, amb taller de panellets, actuacions i contacontes, entre altres. Oficis antics, búsqueda del tió, Carnaval, el món del cavall o els animals salvatges són algunes de les altres propostes temàtiques de Manreana Parc, a què es podrà participar amb entrada de 12 euros.

Els mesos de juliol i agost són els únics que no hi ha previstes activitats d'aquest tipus, ja que és quan les instal·lacions reben grups de colònies. La iniciativa s'afegeix a les que hi ha en marxa durant l'any, amb diferents preus en funció de si la visita es fa en dia laborable o en caps de setmana i festius.

Escoleta del mas
Aquest setembre, a la Manreana s’ha inaugurat el curs de l’Escoleta del Mas, un projecte d’educació viva a la natura per a infants de fins a 6 anys i que en aquest primer compta amb 18 alumnes. Coincideix amb la posada en marxa, també, d’A Cau de Bosc, un altre projecte d’educació viva i pedagogia activa a Tarrés.