SERVEIS
- Bellaguarda

Bellaguarda aposta per un servei de menjador a domicili per a la gent gran

Es reparteix un menú de dinar elaborat per l'empresa de càtering Comertel Educa, que també s'encarrega de proveïr el menjador escolar. El preu és de 6,5€ però les persones que s'acullin a l'ajuda reben 2,5€ de subvenció.  

El servei va funcionar com a prova pilot fins ara, que ja s'ha consolidat. FOTO:X.M

L'ajuntament de Bellaguarda va impulsar el passat mes d'octubre un servei de menjador a domicili pensat i dirigit a les persones grans del municipi. Des de l'inici del servei fins a finals del 2019 el repartiment va formar part d'una prova pilot i ara, veient la bona acollida de la iniciativa, s'ha consolidat com un servei més que s'ofereix des del consistori. Fins ara, s'hi han collit 5 persones de forma fixa i d'altres han anat utilitzant el repartiment de forma més esporàdica.

L'empresa de càtering Comertel Educa S.L, que també proveeix el menjador de l'escola, és qui proporciona el menjar i el repartiment casa per casa va a càrrec de l'ajuntament. El servei, que cobreix els set dies de la setmana, inclou el repartiment a domicili el dilluns, dimarts, dijous i divendres; el menú del dimecres es reparteix el dimarts, i el menú del cap de setmana es reparteix el divendres.

Els requisits per accedir al servei són tenir més de seixanta-cinc anys, justificar la necessitat del servei i estar empadronat a Bellaguarda. El preu del menú, que consta d'un primer, un segon, postre i pa, és de 6,5 euros però les persones majors que compleixen els requisits establerts per l'ajuntament poden acollir-se a una ajuda de 2,5?€ per menú.